2013-03-14 10:11:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Változás áll be a pénzügyek terén

Napi horoszkóp március 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Leginkább az segíthetne a helyzetén, ha végre belátná, hogy ön a szerencse fia. Akkor nem jutna eszébe olyasmiért ágálni, ami megváltoztathatatlan, vagy éppen szükségtelen. Ha csak nem szeretné, hogy a főnöke türelme is elfogyjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Most jó lehetősége adódhat arra, hogy bővítse a pénzügyi lehetőségeit. Ehhez azonban először is változtatnia kellene a stílusán. Ha szerény, legyen rámenősebb, ha túl erőszakos, legyen taktikusabb! A lényeg a meglepetés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön mindig is szerette a változatosságot, de most oly mértékben szüksége van rá, mint az éltető levegőre. A régi viszonyok között ugyanis lassan úgy érzi, hogy megfullad. A kikapcsolódásra keressen egy távoli helyet a hétvégére!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön szereti az otthonosságot, és talán azért nem változtatott állást sem már évek óta, mert fontosabb önnek a meghittség, és a megszokott viszonyok. Igaza is van, meg nem is. Ma megint mérlegre tevődhet ez a gondolat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Annyi ön körül most a változás, annyi a zaklatottság, hogy talán jobb lenne kerülnie a harcot. Ha azt tapasztalja, hogy a környezetében marják egymást, inkább ne avatkozzon be, csak figyeljen! Legyen ön a nevető harmadik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyi harcoknak akkor válhat áldozatává, ha túlságosan belefolyik, de akkor is, ha nagyon tartózkodó. Ne engedje, hogy elfeledkezzenek önről, de azt se, hogy a személye túlságosan a középpontba kerüljön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az üzleti kapcsolatok változékonysága és az otthoni nehézségek mintha kétfelől emésztenék fel az erejét. Nehéz lehet most szövetségest keresnie ott, ahol eddig ellenséget szimatolt. De jobb megváltoztatni a véleményét. Hasznosabb.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Most kétségtelenül ön számít a legjobb munkaerőnek, aki a legtöbbet képes elvinni a hátán. Ennek jó oldala, hogy a főnökei is észreveszik, rossz viszont, hogy elsősorban munkával keresik meg. A jutalomnak is eljön majd az ideje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Meggyűlhet a baja egyes emberekkel, különösen a nőneműekkel. Ezért a munkahelyén is inkább a férfiak társaságát keresse, ha jót akar magának. Ha azonban ön a szebbik nem tagja, akkor legyen óvatos, nehogy félreértsék a közeledést!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A pénzügyek terén a változás az úr: meg kellene tanulnia kissé nagyvonalúbbnak lenni. Ön nagyon ragaszkodik a tárgyaihoz is, pedig talán éppen ott kellene kezdenie a lemondást. Főleg, ha a felesleges holmiktól már mozdulni sem tud.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem ártana alaposan felmérni annak az erejét, akibe bele akar kötni, akivel harcba szeretne bocsátkozni. Ön nagyon erős, de az erőt mutatni is kell. Ha elhiszik önről, amit szeretne, akkor akár el is kerülheti a harcot. Legyen taktikus!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Már megint álmodozik, ködöt eszik, nagy kanállal. Nem baj, ha jól tud lakni vele. Ha azonban a valóság talajára szeretné lehozni a mesét, akkor találnia kell valakit, aki ebben a segítségére lehet. Győzze meg a partnerét!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: